Logotyp för Grönt Väder

Grönt Väder

Media · Stockholm, Sweden
Beskrivning
Gröntväder är vädertjänsten som levererar tydliga och tillförlitliga väderprognoser, samtidigt som den ökar medvetenheten kring väder- och klimatfrågor.
Grönt Väder har idag 60 000+ aktiva användare och ger lokala och detaljerade väderprognoser för 4,5 miljoner platser i världen.Sajten grontvader.se lanserades i januari 2018. Mobilapplikationen Grönt Väder som finns för Android och iOS lanserades i februari 2018, och har i dagsläget cirka 60 000 aktiva användare.

Grönt Väder-appen är både enkel och tydlig och visar väderprognoserna från SMHI, YR och GFS i samma app. Dessutom presenteras ett Komboväder som drar ett snitt av de andra tre väderkällorna, vilket har visat sig ge en ännu säkrare prognos, speciellt för längre tidsperioder. Den unika tvåtimmarsprognosen på radarkartan är också ett utmärkt verktyg för att se hur nederbörden rör sig lokalt.

Väder- och klimatintresset bland Grönt Väder-användarna är tydligt. I redaktionellt innehåll, panelundersökningar och samarbeten tar Grönt Väder därför upp frågor kring väder- och klimatförändringar. Aktuell forskning lyfts fram och med tjänstens egen klimatpanel kan svenskarnas tankar och åsikter om klimatet undersökas och presenteras i unika sammanställningar. Grönt Väders hållning är oberoende och objektiv.
29-69
Ålder
58%
Män
42%
Kvinnor
Klicka på -knappen bredvid produkter för att skapa en förfrågan